FSAB
FSAB

Fundatia Pentru Dezvoltarea Mediului de Munca


 

 

       FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA MEDIULUI DE MUNCA a fost creata de FSAB cu scopul de a sprijini anumite situatii grave de boala.

 

       Anii trecuti, din banii stransi in contul fundatiei, din directionarile de 2% din impozitul pe venit datorat de persoanele fizice, au fost sustinute financiar urmatoarele actiuni de binefacere:

  • -doua interventii pe cord

 

  • -un tratament pentru cancer la un copil de 3 ani

 

  • un tratament pentru cancer, administrat la Viena, pentru o colega de 23 de ani.

 

       Cu ocazia sarbatorilor de iarna, fundatia, alaturi sindicatele afiliate si de partenerul nostru Reinvent Consulting, au venit in sprijinul unui numar de 55 de copii de la Fundatia Sfantul Dimitrie din Bucuresti. 

 

       Familiile celor care au beneficiat de ajutor nu stiu cum sa multumeasca mai bine celor care s-au implicat. Multumirile sunt adresate tuturor celor care au contribuit la crearea acestui fond si in mod special, partenerului nostru Reinvent Consulting care in mod constant sprijina fundatia noastra.

 

       In urma acestor fapte bune, anul acesta au fost sprijinite alte doua persoane diagnosticate cu aceeasi boala grava numita cancer. Acestea se pot sustine cu ajutorul vostru. Fiecare gest de directionare a celor 2% din impozitul pe venit este de o importanta deosebita si poate sa faca diferenta dintre viata si moarte. Putinul de la fiecare se aduna si rezultatul devine darul vietii.

 

       Cei care doresc sa directioneze cei 2% in contul Fundatiei, au mai ajos datele necesare pentru completarea formularului 230:

 

Fundatia pentru dezvoltarea mediului de munca
Codul de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 18623150
Cont IBAN: RO33 RZBR 0000 0600 0784 1085

Copii de la Fundatia SF. Dimitrie

Copii de la Fundatia SF. Dimitrie